Verslag: workshop oorbellen maken in Atelier Bim Bam

Verslag: workshop oorbellen maken in Atelier Bim Bam

Op zaterdag 24 februari was het dan eindelijk zover: de workshop oorbellen maken in Atelier Bim Bam vond eindelijk plaats! Op de grote tafel in het midden van ons atelier lagen alle gereedschappen, uitstekers, tegels, rollers en verschillende kleuren klei al klaar voor onze deelnemers. We hebben enorm genoten van alle voorbereidingen, maar de uiteindelijke ochtend was helemaal fantastisch! Vijf getalenteerde dames aan onze grote atelier tafel, wat leuk was dat: hier is ons atelier voor bedoeld! 

Deelnemer workshop oorbellen maken van polymeerklei in Atelier Bim Bam

We gingen eerst aan de slag met het oorbel ontwerp: welke vormen en kleuren ga je gebruiken? En hoe hangt de oorbel een beetje leuk in je oren? En wil je misschien patronen gebruiken? Confetti, stippen of terrazzo? 

Workshop oorbellen maken tafel vol ontwerpen, klei en gereedschappen bij ATelier BIm Bam

Er was voldoende tijd om tot een persoonlijk oorbel ontwerp te komen en te kiezen uit de vele uitsteekvormen en klei-kleuren. Na de uitleg van Emma konden de dames zelf aan de slag met de gereedschappen en de vrolijk gekleurde klei. Sommigen waagden zich zelfs aan het maken van een patroon. Wat leuk om te zien. 

Workshop oorbellen maken bij Studio Bim Bam

We hebben genoten van jullie ontwerp- & klei-skills en oorbelkunstwerkjes! Ze zijn stuk voor stuk erg mooi geworden en passen goed bij wie jullie zijn! <3 

Liefs,

Emma & Julia  

Back to blog